A Beurre Noisette friss vaj óvatos megolvasztásával készül. A vajzsírt elválasztják a tejfehérjétől, és a tejcukor-komponenseket hevítés közben hagyják kissé karamellizálódni. Ez adja a tiszta, aranysárga vajnak azonos nevű diós ízét. A Beurre Noisette mártásként szolgálhat, különösen halak mellé. A Müllerin Art pisztrángot ebben a vajban lehet sütni. Ideális szószok összeállításához vagy baromfi sütéséhez. A szarvasgombás ételek különösen teljes ízt kapnak a dióvajjal.
Finomított dió ízű derített vaj. Összetevők: VAJ (96% zsír), só. Hűtve tárolandó + 3 ° C és + 7 ° C között. A felbontástól számított 3 héten belül fel kell használni. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 878.000 |
Energia kJ | 3675.000 |
Zsír | 96.000 |
Telített zsírsavak | 62.000 |
Szénhidrátok | 0.100 |
Cukor | 0.100 |
Fehérje | 0.400 |
Só | 0.600 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Allergén - Szulfitok | nyomokban |
Gyártó | BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.