Az Ile dOléron La Rochelle felé eső oldaláról érkezik az abszolút csúcsminőségű osztriga, a Gillardeau. Ez egy mély osztriga, és a Portugaises nemzetséghez tartozik. Mindenekelőtt azonban ez egy "Special de Claires", tehát egy minőségi szinttel a jól ismert "Fine de Claires" felett. A G2 sütésre alkalmas, bruttó tömege kb. 115 g. A különbség más osztrigákhoz képest azonnal nyilvánvalóvá válik, amint kinyitja, mert valószínűleg még soha nem látott ilyen kifejezett húsú osztrigát. Ez egy különleges algának köszönhető, amely csak ebben a régióban fordul elő. Tapasztalja meg, milyen finomság lehet az osztriga ...
Összetevők: Osztriga (Crassostrea gigas). Hűvösen tartandó +0°C és +4°C között Származási hely: Franciaország Északkelet-Atlanti-óceán (Normandia) + Írország. A fogás típusa: akvakultúra. Tulajdonságok: Tápértékeket nem kell feltüntetni."
Gyártó | Speciales Gillardeu |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.