A Fava babnak nevezett hüvelyesek képezik a Foul Medammas étel alapját, amely sok arab országban elterjedt. A babot áztatják, felforralják és fokhagymával, sóval, köménnyel és más fűszerekkel ízesítik. Olívaolajjal, petrezselyemmel és citromlével kiegészítve a Foul Madammas-t lepénykenyérrel, juhsajttal, tojással vagy uborkával és paradicsommal kínálják.
Fava bab, szárítva. Összetevők: fava bab. Tárolja hűvös és száraz helyen.
Energia kcal | 352.000 |
Energia kJ | 1471.000 |
Zsír | 1.530 |
Telített zsírsavak | 0.300 |
Szénhidrátok | 58.000 |
Cukor | 5.700 |
Fehérje | 26.000 |
Só | 0.000 |
Gyártó | Tema Fine Foods BV |
Származási ország | Libanon |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.