Az egész évben szabadon élő gyapjas disznó szalonna és aromák egyedi ízt és krémes állagot kölcsönöznek ennek a zsírnak.
A kősótól, töpörtyű, sült fokhagymával, buzogánnyal, kurkumával és körömvirággal készült különlegességet a teljes kiőrlésű vagy házi kenyerénél élvezhetik a legjobban. A mangalica gyapjas disznók igazi kincsek, egy régi eredeti sertésfajta, és ez az alapja a kézműves hús és kolbász termékek csodálatos ízének. A mangalica termékek szintén értékes élelmiszerek, az állatok zsírja szinte koleszterinmentes. A Badeni Walter falusi hentesüzletben a Magyarországon nevelt gyapjas disznókat finom különlegességekké dolgozzák fel egy nappal a levágás után.
Walter falu hentes fokhagymás zsírja. Összetevők: 90% sertészsír gyapjas disznóból, 10% zsíros gyapjú disznóból, kősó, sült fokhagyma, hagyma, gyógynövények, természetes fűszerek, zöldségek, kurkuma, körömvirág. Hűtsük le max. + 7 ° C-on tárolandó.
Energia kcal | 829.000 |
Energia kJ | 3469.000 |
Zsír | 87.670 |
Telített zsírsavak | 34.410 |
Szénhidrátok | 0.740 |
Cukor | 0.740 |
Fehérje | 12.490 |
Só | 1.310 |
Gyártó | Dorfmetzgerei Walter |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.