Ez a krémes fehércsokoládé ideális különféle pékáruk díszítésére és bevonására, valamint habkészítésre.
Fehércsokoládé-kakaó, kakaó: minimum 28%. Összetevők: cukor, kakaóvaj, teljes TEJpor, emulgeálószer: SZÓjA lecitin, természetes vanília. Tárolja szárazon és hűvösen + 12 / + 18 ° C-on Származás: Belgium. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 569.000 |
Energia kJ | 2379.000 |
Zsír | 35.800 |
Telített zsírsavak | 21.600 |
Szénhidrátok | 55.300 |
Cukor | 54.900 |
Fehérje | 6.000 |
Só | 0.210 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V. |
Származási ország | Belgium |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.