Származási területek: A szarvasgomba barnásfehér (tartufo bianco), viszonylag sima felületű és intenzív szagú. A hús színe a termőfától függően változik (a diótól a krémszínűig), alakja a talajviszonyoktól függ. A fehér szarvasgombát általában csak nyersen borotválják a kész ételre. Adagonként 5 g (kis előétel) és 15 g (bőséges főétel) közötti mennyiségre számíthat. Amikor kiválasztjuk Önnek a szarvasgombát, mindig arra törekszünk, hogy az Ön által kívánt súlyhoz minél közelebbi gumókat találjunk. Mivel azonban nem vágjuk fel a gumókat, soha nem tudjuk pontosan betartani ezt a súlyt.
Minimum rendelési mennyiség (20g) !!!
Összetevők: fehér szarvasgomba (Tuber magnatum pico). Származási ország: Olaszország.
Gyártó | Bos Food Lebensmittelgroßhandels GmbH |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.