A cuvée, amelyet olaszul Mosto-ban "olajbogyó mustjának" neveznek, és amelyet gondosan válogatnak ki - gondosan válogatott legjobb olasz olívafajtákból. Az enyhe és kiegyensúlyozott extra szűz olívaolaj a mediterrán konyha ízeit támogatja, anélkül, hogy tolakodó lenne vagy bármit is eltakarnának. A liguriai tengerparttól nem messze Taggia közelében a Venturino család teraszos olajfaligeteit műveli, több mint 2000 olajfával. A fekvés miatt sok kézi munkára van szükség, ideértve a november és január közötti betakarítást is.
Arbequinából készült Aosana olívabogyó. összetevők: Extra szűz olívaolaj - első osztályú - közvetlenül olajbogyókból, kizárólag mechanikai úton előállítva. Fénytől és hőtől védve tárolandó. Olaszországban készült és palackozott. "
Energia kcal | 824.000 |
Energia kJ | 3449.000 |
Zsír | 91.600 |
Telített zsírsavak | 13.300 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.000 |
Gyártó | Frantoio Venturino Bartlomeo di Venturino V. e C. |
Származási ország | Olaszország |
16 612 Ft (13 080 Ft + ÁFA)
3 322 Ft (2 616 Ft + ÁFA) / kg
12 751 Ft (10 040 Ft + ÁFA)
2 858 Ft (2 250 Ft + ÁFA)
1 143 Ft (900 Ft + ÁFA) / kg
1 499 Ft (1 180 Ft + ÁFA)
1 499 Ft (1 180 Ft + ÁFA) / kg
3 251 Ft (2 560 Ft + ÁFA)
1 300 Ft (1 024 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.