Az olajbogyó-kultúrák és az olívaolaj-termelés már a Melabianakis család harmadik generációjának kezében van Kréta déli részén. Az enyhén fűszeres extra szűz olívaolajhoz a Koroneiki olajbogyót november közepétől február közepéig gondosan szüretelik, majd kíméletesen hidegen sajtolják. A sokoldalú olívaolaj jól illik öntetekhez, pácokhoz és antipastikhoz.
Extra szűz olívaolaj. Extra szűz olívaolaj - első osztályú - közvetlenül az olajbogyóból, kizárólag mechanikus módszerekkel kinyerve. Tárolja fénytől és hőtől védve. Görögországban gyártják és palackozzák.
Energia kcal | 824.000 |
Energia kJ | 3389.000 |
Zsír | 91.600 |
Telített zsírsavak | 14.500 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.000 |
ISBN szám | 5203584020500 |
Gyártó | Manolis Melabianakis & Co. Frau Dandulakise |
Származási ország | Görögország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.