IT-BIO-006 Kedvenc toszkánai olajunk! Ezt az első osztályú olívaolajat a Villa Igea birtokon a Frantoio, Leccino és Pendolino hagyományos fajtákból állítják elő. Az olajtermeléshez úgynevezett folyamatos eljárást alkalmaznak, amely eléri a 30 ° C-ot. Ez optimális hozamot tesz lehetővé olajbogyó anélkül, hogy károsítaná az ízét vagy károsíthatná az értékes összetevőket. A szűretlen olaj 0,2% -nál kisebb savtartalmú, gyümölcsös, éles ízt és gazdag zöldolajillatot kínál.
Extra szűz olívabogyó tanúsított ökológiai termesztésből. Extra szűz olívaolaj * - első osztályú - közvetlenül olajbogyókból nyerhető, kizárólag mechanikus módszerekkel. * Ellenőrzött ökológiai termesztésből. Fénytől és hőtől védve tárolják. Olaszországban gyártják és palackozzák. EU mezőgazdaság "
Energia kcal | 899.000 |
Energia kJ | 3762.000 |
Zsír | 99.900 |
Telített zsírsavak | 14.460 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.000 |
Gyártó | Azienda Agricola Villa Igea srl. |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.