A vadáfonya sikerének titka a savasság és a keserű tónusok ritka keveréke, amelyek mellett lehetnek olyan összetevők, amelyek elsősorban édesek vagy gyümölcsösek, vagy - hasonlóan a hegyi almaléhez - mindkettő. Az élénkpiros adja a keverék színét. Rendhagyó, kissé összehúzó, de az értékes összetevők miatt sikeres új alkotás. Tálalási hőmérséklet: 8 - 12 ° C Különösen lágy sajttal, kiadós előételekkel, grillezett halakkal
Almából és áfonyából készült gyümölcslé. összetevők: 85% hegyi almalé, 15% áfonyalé. Használat előtt alaposan rázza fel. Hűtőszekrényben nyitva tartva 6 napon belül élvezheti. Olaszországban készült. Jellemzők: VEGÁN
Energia kcal | 39.000 |
Energia kJ | 165.000 |
Zsír | 0.200 |
Telített zsírsavak | 0.020 |
Szénhidrátok | 9.080 |
Cukor | 8.750 |
Fehérje | 0.200 |
Só | 0.010 |
Gyártó | Thomas Kohl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.