A barackból készült cuvèe, a csodálatos nyári gyümölcs pár excellence, párosulva a késő nyár savanyú hegyi almájával, élénk, édes és bársonyos íze van. Mindkét gyümölcs jól kijön és lenyűgöző kombinációt kölcsönöz a szájban. Virágos, trópusi és csonthéjas aromák egész sorával, az ivási élvezet sokoldalú termékenységgel végződik. Tálalási hőmérséklet: 8 - 12 ° C Különösen ajánlott érett sajttal, fehér, grillezett hússal, sült desszertekkel
Alma- és baracklé. Összetevők: 70% hegyi almalé, 30% őszibarack pép. Használat előtt alaposan rázza fel. Hűtőszekrényben nyitva tartva 6 napon belül élvezheti. Olaszországban készült.
Energia kcal | 43.000 |
Energia kJ | 184.000 |
Zsír | 0.070 |
Telített zsírsavak | 0.010 |
Szénhidrátok | 10.270 |
Cukor | 9.670 |
Fehérje | 0.400 |
Só | 0.010 |
Gyártó | Thomas Kohl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.