A házecettel Erwin Gegenbauer egy régi, elfeledett gyártási módszert felelevenített a bécsi ecetes sörfőzdében. A búza égetett szesz bükkforgácsokon folyik át, amelyeken a baktériumok megtapadnak, amelyek szükségesek az alkohol ecetsavvá történő átalakításához. Ma a speciálisan kifejlesztett baktériumok enyhe, fűszeres aromát adnak az eceteknek. A különféle ecetek alapja mindig a tiszta és víztiszta bükk spanyol. Az aromás házecetekkel (nemes-száraz, nemes-édes, édes-savanyú) világos vagy sötét gyümölcseceteket és tömény szőlőlevet adnak hozzá, ami a megfelelő aromák és színek spektrumát eredményezi. A házecet pácoláshoz, ízesítéshez, finomításhoz és salátaöntetekhez alkalmas.
5% savtartalmú nemes édes égetett borecet. összetevőkk: pálinkaecet *, borecet, leforrázott szőlőlé. * a hagyományos bükkforgács-folyamatban fermentálva
Energia kcal | 170.000 |
Energia kJ | 725.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 40.900 |
Cukor | 40.400 |
Fehérje | 0.500 |
Só | 0.000 |
Gyártó | Gegenbauer |
Származási ország | Ausztria |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.