Porított zselésítő a klasszikus zselés öntetekhez. Magas fényű, rendkívül ellenáll a gyümölcssavaknak és nagyon gazdaságos. Használata: 20 g hatású zselé, kb. 200 g cukor, 1 liter víz.
Zselésítőszer sütemény szilárdításhoz. Összetevők: sűrítő: karragén és szentjánoskenyér babgumi, szőlőcukor, savasságszabályozó: nátrium-citrát és kálium-foszfát, savanyító: citromsav, gélképző szer: pektin, stabilizátor: kalcium-foszfát, cukor
Alapvető recept: 20 g Delfia Effect, kb. 200 g cukor, 1000 ml víz; Keverje össze a Delfia effektust a cukorral. Forraljuk fel a vizet, és habverővel keverjük hozzá a keveréket. Ismét forraljuk fel a zselét. A fagyás és olvadás szempontjából stabil gélek előállításához duplázza meg a termék és a cukor mennyiségét.
Energia kcal | 238.000 |
Energia kJ | 1001.000 |
Zsír | 0.100 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 30.600 |
Cukor | 30.400 |
Fehérje | 0.100 |
Só | 10.400 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Allergén - Szulfitok | nyomokban |
Gyártó | CSM Deutschland GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.