Ez a paszta ízesíti a krémeket, tejszínt, túrót, desszerteket, pralinét, fagylaltot, valamint süteményeket. A Marc de Champagne párlat mellett aromakivonatokat és természetes aromás anyagokat, valamint glükózt és invertcukorszirupot is tartalmaz.
Marc de Champagne készítmény finom pékáruk, desszertek és fagylalt ízesítésére. Összetevők: glükózszirup, 30% Marc de Champagne párlat, invertcukorszirup, víz, természetes aroma (SZULFITOKAT tartalmaz), sűrítő: xantángumi. Közvetlen fogyasztásra nem alkalmas. A termék finom pékáruk, desszertek és ízesítésre szolgáló fagylalt összetevőjeként használható. A törvényi előírásokat be kell tartani. Csak kereskedelmi feldolgozásra!
Adagolás: 40-60 g: 1 kg tömeg. Tárolja hűvös és száraz helyen. Tulajdonságok: alkoholt tartalmaz.
Energia kcal | 332.000 |
Energia kJ | 1400.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 55.100 |
Cukor | 37.100 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.040 |
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
Gyártó | Dreidoppel GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.