Meleg oldható alapkeverék a Panna Cotta előállításához.
Összetevők: cukor, zselatin (marhahús), keményítő, sűrítő: karragén, aromák. Szakmai használatra!
Elkészítés: Panna Cotta Mix: 130 g (150 g szilárdabb állagú). Krém: 500g. Tej: 500g. Keverje össze a tejet és a tejszínt, majd forralja fel. Vegyük le a tűzről, és adjuk hozzá a panna cotta keveréket, habverővel keverjük össze amíg csomómentes nem lesz. Ezután formákba öntjük, és legalább 4 órán át pihentetjük a hűtőszekrényben. Hűvösen és szárazon, legfeljebb + 20 ° C-on tárolandó. Olaszországban készült. Tulajdonságai: gluténmentes.
Energia kcal | 391.000 |
Energia kJ | 1662.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 88.200 |
Cukor | 80.800 |
Fehérje | 9.600 |
Só | 0.000 |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | IRCA S.p.A. |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.