Alapkeverék fehér csokoládéhab előállításához.
Összetevők: 63% fehércsokoládé (cukor, SOFÁNY TEJPOR, kakaóvaj, TELJES TEJPOR, aroma), glükózszirup, növényi zsír (pálma), emulgeálószerek: E472a, TEJ Fehérje, professzionális használatra!
Elkészítés: Fehércsokoládéhab keverék: 1000g. Tej: 1250 g.
Elkészítés: Adja hozzá a tejet a habkészítményhez, és keverje nagy sebességgel habverővel 5 percig. Percek. Öntsük a megfelelő formákba, és tegyük hűtőbe legalább 2 órára. Tárolja hűvös, száraz helyen, legfeljebb + 20 ° C-on. Olaszországban készült. Tulajdonságai: gluténmentes.
Energia kcal | 543.000 |
Energia kJ | 2269.000 |
Zsír | 31.200 |
Telített zsírsavak | 17.800 |
Szénhidrátok | 56.200 |
Cukor | 56.200 |
Fehérje | 9.400 |
Só | 0.300 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | IRCA S.p.A. |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.