Alapkeverék étcsokoládéhab előállításához.
Összetevők: 70% -os csokoládépor (cukor, kakaó, természetes aroma), növényi zsír (pálma), glükózszirup, sovány TEJPOR, emulgeálószerek: E472a, TEJFEHÉRJE, só. Szakmai használatra!
Elkészítés: Csokoládéhab keverék: 1000g. Tej: 1250 g.
Elkészítés: Adja hozzá a tejet a habkészítményhez, és keverje nagy sebességgel habverővel 5 percig. Percek. Öntsük a megfelelő formákba, és tegyük hűtőbe legalább 2 órára. Hűvösen és szárazon, legfeljebb + 20 ° C-on tárolandó. Olaszországban készült. Tulajdonságai: gluténmentes.
Energia kcal | 466.000 |
Energia kJ | 1949.000 |
Zsír | 20.700 |
Telített zsírsavak | 11.200 |
Szénhidrátok | 58.900 |
Cukor | 55.100 |
Fehérje | 7.000 |
Só | 0.100 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | IRCA S.p.A. |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.