Créme Caramel alapkeverék, por a Créme Caramel gyártásához.
Összetevők: cukor, keményítő, gélképző szer: karragén (E407), aroma, só, színezék: béta-karotin. Szakmai használatra!
Elkészítés: Créme Caramel Powder: 200 g Tej: 1000g Keverje össze jól a Créme Caramel Pow-t 200 ml tejben, hogy ne legyen csomó. Ezután adjuk hozzá a maradék tejet, és rövid ideig forraljuk fel. Ezután töltse ki a tűzálló formákat és tegye hűtőbe 1 órára. Hűvösen és szárazon, legfeljebb + 20 ° C-on tárolandó. Olaszországban készült. Tulajdonságai: gluténmentes.
Energia kcal | 372.000 |
Energia kJ | 1583.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 93.100 |
Cukor | 84.300 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.350 |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | IRCA S.p.A. |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.