Por eredeti amerikai sajttorta készítéséhez 35% -os krémsajttal.
Összetevők: cukor, FRISS SAJTPOR, TEJSZÍNPOR, módosított keményítő, SOVÁNY TEJPOR, SZÁRAZ FEHÉRJE, természetes aroma. Szakmai használatra!
Elkészítés: Amerikai sajttorta keverék: 1 l meleg víz (kb. 35 ° C): 1250 g Minden összetevőt habverővel vagy lapáttal ellátott keverőben keverjünk össze alacsony / közepes sebességgel 2 percig, amíg sima krém nem lesz. Sütjük a sütőben 150-160 ° C-on, körülbelül 50 percig. Intenzívebb ízű sajttortához adjon 50 g tojássárgáját a recepthez. Hűvösen és szárazon, legfeljebb + 20 ° C-on tárolandó. Olaszországban készült. Tulajdonságok:.
Energia kcal | 468.000 |
Energia kJ | 1969.000 |
Zsír | 17.600 |
Telített zsírsavak | 11.100 |
Szénhidrátok | 64.500 |
Cukor | 55.600 |
Fehérje | 13.000 |
Só | 0.440 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | IRCA S.p.A. |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.