A dió a valódi diófa csonthéjas termése. A sárgásfehér magokat vékony, világosbarna héj borítja. A dió jól fogyasztható rágcsálnivalóként, de sajt vagy portói desszertként is fogyasztható. Félbevágva vagy durvára aprítva fűszeres ízt ad a salátáknak, gyümölcskenyérnek, tésztaszószoknak, süteményeknek, desszerteknek, péksüteményeknek vagy sült töltelékeknek. Ideális dióolaj vagy likőrtermékek készítéséhez is.
Összetevők: DIÓMAG. Héjmaradványokat tartalmazhat. Hűvös (+6°C és +8°C között), száraz, fénytől védett helyen tárolandó.
Energia kcal | 692.000 |
Energia kJ | 2854.000 |
Zsír | 66.000 |
Telített zsírsavak | 6.100 |
Szénhidrátok | 6.300 |
Cukor | 4.600 |
Fehérje | 15.000 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Mogyoró altípus | dió |
Származási ország | Magyarország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.