A nugátmassza pörkölt, hámozott és finomra őrölt mogyorómagból készül, kakaótermékek és cukor keverékével. Ez a dió-nugát blokk cukorból, mogyoróból, kakaóvajból és vaníliából áll, és váltakozó, különösen világos és normál sötét nugát tömegű rétegekből készül. Megolvadva ideális praliné, cukorka és péksütemények töltésére, valamint vajkrém ízesítésére. Íze olyan, mint a sült mogyoró.
Réteges nugát. Összetevők: cukor, mogyoró, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer: napraforgó lektin, vaníliapor. Kizárólag kereskedelmi feldolgozásra. Tárolás: 16 ° C és 18 ° C közötti hőmérsékletre hűtjük, rel. Páratartalom max. 60%.
Energia kcal | 552.000 |
Energia kJ | 2303.000 |
Zsír | 35.000 |
Telített zsírsavak | 10.000 |
Szénhidrátok | 54.000 |
Cukor | 52.000 |
Fehérje | 6.000 |
Só | 0.100 |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula, mogyoró |
Gyártó | KONDIMA Engelhardt GmbH & Co. KG |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.