A Fallotból származó dijoni mustárt, amelyet hagyományosan egy kőmalomban őröltek, piros paprikával és fokhagymával finomítottak a Moutarde de Dijon à la Provencale számára. Gyümölcsös-forró ízével szószokat dúsít és kenhető, sajthoz jól illeszkedik, vagy húspácként használható.
Provence-i mustár. Összetevők: víz, mustárszemek, 16% vörös paprika, szeszes ecet, só, fokhagyma, paprika, aroma, extra szűz olívaolaj, antioxidáns: KÁLIUM-METABISZULFIT, savanyító: citromsav, fűszerek. "francia termék."
Energia kcal | 145.000 |
Energia kJ | 602.000 |
Zsír | 10.000 |
Telített zsírsavak | 0.700 |
Szénhidrátok | 5.300 |
Cukor | 3.900 |
Fehérje | 6.800 |
Só | 6.100 |
Allergén - Mustár | tartalmaz |
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
Gyártó | ETS Fallot |
Származási ország | Franciaország |
10 030 Ft (8 500 Ft + ÁFA)
13 373 Ft (11 333,33 Ft + ÁFA) / kg
7 912 Ft (6 230 Ft + ÁFA)
13 187 Ft (10 383,33 Ft + ÁFA) / kg
1 651 Ft (1 300 Ft + ÁFA)
11 793 Ft (9 285,71 Ft + ÁFA) / kg
18 656 Ft (14 690 Ft + ÁFA)
373 126 Ft (293 800 Ft + ÁFA) / kg
91 592 Ft (72 120 Ft + ÁFA)
18 318 Ft (14 424 Ft + ÁFA) / kg
16 878 Ft (13 290 Ft + ÁFA)
11 252 Ft (8 860 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.