Ezeket a csicseriborsókat sós vízben áztatják, és használat előtt tiszta vízzel le kell öblíteni. Ideális köretként különféle húsételek mellé, saláták kiegészítéseként vagy csicseriborsó püréként.
Csicseriborsó sós lében. Összetevők: csicseriborsó, víz, só, antioxidáns: aszkorbinsav. Tárolja hűvös és száraz helyen. Olaszországban készült.
Energia kcal | 72.000 |
Energia kJ | 303.000 |
Zsír | 1.300 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 8.600 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 4.300 |
Só | 0.450 |
Gyártó | BAK Kardesler GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.