Az egyik legnagyobb típusú csicseriborsó a Castellano: nagyon gyengéd és vékony, puha héjú, amely főzés közben sem pelyhesedik le. Fogyasztásra kész palackban van, és csak melegíteni kell. Ideális hidegen is enni, például paradicsommal és hagymával ellátott salátában. 1,5 - 2 cm átmérőjű.
"Castellano" csicseriborsó világos sóoldatban áztatva. összetevők: A "Castellano" csicseriborsó, víz, só. SZULFITOKAT tartalmaz. Hűvös és száraz helyen tárolja. Hűtőszekrényben tárolva 3 napon belül elfogyasztható. Spanyolországban gyártott. Jellemzők: gluténmentes. "
Energia kcal | 105.000 |
Energia kJ | 443.000 |
Zsír | 1.900 |
Telített zsírsavak | 0.300 |
Szénhidrátok | 16.300 |
Cukor | 0.300 |
Fehérje | 5.500 |
Só | 0.700 |
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
Gyártó | Importiert durch: Cortes GourMed |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.