A Carl Weyers ecetgyárban a balzsameceteket Aceto Balsamico Traditionale stílusban állítják elő. A gyümölcs kinyomása után a kapott levet óvatosan megpárolják, és ecetté erjesztik. Tölgyfahordóban történő tárolás a balzsamecet teljes aromáját és enyhe savasságát biztosítja.
Cseresznye balzsamecet. Összetevők: cseresznyelé, meggylé, karamellszirup. Savasság: 5% sav. Németországban készült. Tulajdonságok: Táplálkozási értékeket nem kell megadni.
Gyártó | Essigmanufaktur Weyers |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.