A fagyasztási technológia tökéletesen megőrzi az aszalt gyümölcsdarabok savanykás és fanyar feketeribizli ízét, és vonzó ropogós hatást kölcsönöz nekik. A Sosa cég több generáció óta ismert Spanyolországban a kiváló minőségű cukrászati termékeiről. Kínálatában kiváló diópürék, fagyasztva szárított gyümölcsök és gyümölcsporok, ízesítő esszenciaolajok, porított tejtermékek, fagylalt- és szorbéalapok, valamint a molekuláris konyha textúrázói szerepelnek. A Sosa termékeket Spanyolország szinte valamennyi vezető éttermében és cukrászdájában használják, és a vállalat támogatja és népszerűsíti a híres barcelonai EspaiSucre cukrásziskolát.
Összetevők: Glükózszirup, feketeribizli Sűrítőanyag: nátrium-alginát E401. Hűvös, száraz helyen tárolandó. Spanyolországban készült.
Energia kcal | 330.000 |
Energia kJ | 1393.000 |
Zsír | 0.400 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 71.900 |
Cukor | 17.800 |
Fehérje | 2.600 |
Só | 0.250 |
ISBN szám | 8414933322634 |
Gyártó | Sosa Ingredients S.L. Pol.Ind. |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.