A fagyasztási technológia tökéletesen megőrzi az aszalt gyümölcsdarabok (2-10 mm) finom, fanyar eper ízét, és vonzó ropogós hatást kölcsönöz nekik. A Sosa cég Spanyolországban már több generáció óta ismert a kiváló minőségű cukrászati termékeiről. Kínálatában kiváló diópürék, fagyasztva szárított gyümölcsök és gyümölcsporok, ízesítő esszenciaolajok, porított tejtermékek, jégkrémek és sorbetek alapjai, valamint a molekuláris konyha textúrázói szerepelnek. A Sosa termékeket Spanyolország szinte valamennyi vezető éttermében és cukrászdájában használják, és a vállalat támogatja és népszerűsíti a híres barcelonai EspaiSucre cukrásziskolát.
Összetevők: Glükózszirup, eper, fruktóz, módosított burgonyakeményítő, sűrítőanyag: E401. Hűvös, száraz helyen tárolandó.
Energia kcal | 352 |
Energia kJ | 1491 |
Zsír | 1,4 |
Telített zsírsavak | 0,2 |
Szénhidrátok | 78,5 |
Cukor | 32,5 |
Fehérje | 3 |
Só | 0 |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.