A fagyasztási technológia tökéletesen megőrzi az aszalt gyümölcsdarabok (0,5-2,5 mm) finom, fanyar eper ízét, és vonzó ropogós hatást kölcsönöz nekik. A Sosa cég Spanyolországban több generáció óta ismert a kiváló minőségű cukrászati termékeiről. Kínálatában kiváló diópürék, fagyasztva szárított gyümölcsök és gyümölcsporok, ízesítő esszenciaolajok, porított tejtermékek, fagylalt- és szorbéalapok, valamint a molekuláris konyha textúrázói szerepelnek. A Sosa termékeket Spanyolország szinte valamennyi vezető éttermében és cukrászdájában használják, és a vállalat támogatja és népszerűsíti a híres barcelonai EspaiSucre cukrásziskolát.
Összetevők: Glükózszirup, cukor, 25% eper, sűrítőanyag: nátrium-alginát (E401). Védett légkörben csomagolva. Spanyolországban készült.
Energia kcal | 361 |
Energia kJ | 1532 |
Zsír | 1 |
Telített zsírsavak | 0,1 |
Szénhidrátok | 83,8 |
Cukor | 55,9 |
Fehérje | 2 |
Só | 0,25 |
Allergén - Tej | nyomokban |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.