A fagyasztva szárítás tökéletesen megőrzi a cseresznye ízét ezekben a darabokban (0-15 mm). A Sosa cég több generáció óta ismert Spanyolországban a cukrászmesterséghez használt kiváló minőségű segédeszközeiről. Kínálatukban kiváló diópépek, fagyasztva szárított gyümölcsök és gyümölcsporok, ízesítő esszenciaolajok, tejporos termékek, fagylaltok és sorbetek alapmasszái, de a molekuláris konyha textúrázói is megtalálhatók. A Sosa termékeket Spanyolország szinte valamennyi vezető éttermében és cukrászdájában használják, és a vállalat támogatja és népszerűsíti a neves barcelonai EspaiSucre cukrásziskolát.
Összetevők: Glükózszirup, 40% cseresznyepép, sűrítőanyag: módosított keményítő (E1414), sűrítőanyag: nátrium-alginát (E401). Hűvös, száraz, fénytől védett helyen, +15°C és +25°C között tárolandó.
Energia kcal | 356 |
Energia kJ | 1509 |
Zsír | 1,3 |
Telített zsírsavak | 0,3 |
Szénhidrátok | 82 |
Cukor | 29 |
Fehérje | 2,6 |
Só | 0,3 |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.