Alapkeverék péksütemények és desszertkrémek előállításához, a könnyű kezelés érdekében. Kenhető és ezért könnyen feldolgozható, jó állagúés kiváló vágásállóságú, fagyasztásra alkalmas.
Alapvető recept a krém töltéséhez: 400 g Creme Royal port és 1000 g hideg vizet finom habverővel nagy sebességgel 5 percig verjük és a szokásos módon feldolgozzuk.
Hideg / töltő krémpor. Összetevők: cukor, módosított burgonyakeményítő E1414, édes tejsavópor, teljesen megkeményedett növényi zsír (pálma), LAKTOZ, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei E472a, szójalecitinek E322, TEJ Fehérje, glükózszirup, sűrítők: tetranátrium E407, dinátrium-foszfát E339, aroma vanillin, színező növényi kivonat, színezőanyag: béta-karotin E160a.
Alkalmazási recept: 0,4 kg töltőkrém 1 kg víz vagy tej. Alkalmazás: All-in eljárás. Az összes hozzávalót nagy sebességgel finom habverővel kb. 5 percig verjük, és a szokásos módon dolgozzuk fel. Tárolja hűvös és száraz helyen. Német termék. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 455.000 |
Energia kJ | 1913.000 |
Zsír | 14.800 |
Telített zsírsavak | 14.600 |
Szénhidrátok | 77.800 |
Cukor | 48.200 |
Fehérje | 3.400 |
Só | 1.000 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | Westfälische Lebensmittelwerke Lindemann GmbH & Co. KG |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.