Az erjesztett szardella tiszta, sötétbarna folyadékát hagyományosan a Solerno-öbölben, Cetarában állítják elő. Körülbelül 18 hónapig öregszik gesztenyehordóban. Tésztaételekben használják sóhelyettesítőként ", és személyenként körülbelül 1 teáskanál elég. Még az ókori Rómában is ízesítőként használt halmártásokat már" Garum "néven készítették.
Összetevők: szardella leve (SZARDELLA, tengeri só), tengeri só. 18 és 24 ° C közötti hőmérsékleten tárolandó. Általában 1 teáskanál fejenként számítandó. "
Energia kcal | 130.000 |
Energia kJ | 541.000 |
Zsír | 0.190 |
Telített zsírsavak | 0.010 |
Szénhidrátok | 8.800 |
Cukor | 0.100 |
Fehérje | 23.310 |
Só | 20.000 |
Gyártó | Acquapazza Gourmet srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.