A citronát a cédrus citrom (Citrus medica L.) héjából készül. Az erősen illatos gyümölcsök egyike akár 3 kg is lehet. A fő termőterületek közé tartozik Szicília, Görögország és Korzika. A citronáttá történő feldolgozás viszonylag összetett: A sózott, fél gyümölcsöt sótalanítják, kifehérítik, a magot eltávolítják, majd a héját cukoroldatokban cukrozzák. A citronát íze édes és aromás-fűszeres. Sütőfűszerként vagy sütőanyagként. Szükséges mindig hűvösen és légmentesen kell tartani, különben kemény lesz.
Citronate. Összetevők: citronát, glükóz-fruktóz szirup, cukor, savanyító: citromsav, antioxidáns: KÉN-DIOXID (maradék). Tárolja hűvös és száraz helyen.
Energia kcal | 303.000 |
Energia kJ | 1287.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 75.600 |
Cukor | 53.510 |
Fehérje | 0.110 |
Só | 0.250 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.