A Cajun konyha az Egyesült Államok déli részéről ismert. Ötvözi a francia, a spanyol és az afrikai hatásokat. A Cajun fűszert a vidéki Cajun konyhában használják. Ideális grillezett húsok ízesítésére.
Fűszerkészítés. Összetevők: Chili, fokhagyma, sült hagyma (hagyma, növényi olaj, hajdina liszt, só), fekete bors, kömény, koriandermag, kősó, édesköménymag, kardamommag, kakukkfű, oregánó. Száraz helyen tárolandó. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Gyártó | Altes Gewürzamt GmbH Ingo Holland |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.