A Sosa Bubble segítségével durva pórusú habokat lehet előállítani, amelyek hosszabb eltarthatósági idővel rendelkeznek, mint például a lecitin esetében. A Sosa Bubble az albuminon alapuló Sosa Bubble bármilyen folyadékot buborékos habbá alakít, ahogy a neve is mutatja.
Összetevők: ALBUMIN, sűrítőanyag: xantán gumi E415, emulgeálószerek: zsírsavak cukorészterei E473. Hűvös és száraz helyen tárolandó. Adagolás: 23 g/liter. Spanyolországban készült.
Energia kcal | 365.000 |
Energia kJ | 1548.000 |
Zsír | 69.000 |
Telített zsírsavak | 6.300 |
Szénhidrátok | 14.670 |
Cukor | 2.500 |
Fehérje | 74.910 |
Só | 3.150 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
ISBN szám | 8414933459903 |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.