Ostya-vékony szeletekre szeletelve, egy kis citrompác, olívaolaj, só virág és saláta mellett tálalva igazi csemege.
Ehhez a termékhez szarvasmarha felső húsfelület részeit használják. A szinte zsírmentes darabokat finoman fűszerezik, és levegőn szárítják.
Bresaola Punta d´anca sonka (marha). Összetevők: marhahús, só, szőlőcukor, szacharóz, természetes aromák, tartósítószerek: nátrium-nitrit, kálium-nitrát. Ha van, nem ehető kolbászbél. Hűtve tárolandó 0 és + 4 ° C között. Olaszországban készült. Tulajdonságai: nátrium-nitrit.
Energia kcal | 151.000 |
Energia kJ | 632.000 |
Zsír | 2.400 |
Telített zsírsavak | 0.800 |
Szénhidrátok | 0.500 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 32.000 |
Só | 3.400 |
Gyártó | Salumificio Sosio SRL |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.