Ez a sárga, szárított borsó főzéskor szétesik, ezért ideális pörköltekhez vagy levesekhez. A főzési idő 45-60 perc.
Összetevők: sárgaborsó. Elkészítés: Készítsen 1 rész száraz hüvelyeseket 3 rész vízzel. Nem áztatott: 2 óra főzési idő. 12 órán át áztatott borsó: 1 óra az áztatófolyadékban. Nagynyomású tűzhelyben áztatás nélkül: Főzési idő: 45 perc. Csak főzés után adjunk hozzá sót vagy ízesítőt, mivel ez megnöveli a főzési időt. Tárolja száraz, sötét helyen, hőtől védve. Termék Németországból.
Energia kcal | 318.000 |
Energia kJ | 1340.000 |
Zsír | 1.500 |
Telített zsírsavak | 0.300 |
Szénhidrátok | 48.000 |
Cukor | 1.900 |
Fehérje | 20.000 |
Só | 0.010 |
Gyártó | Müller´s Mühle GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.