A bonitót - tonhalat - egyenként fogják ki a Vizcayai-öbölben, gondosan, kézzel filézik ki, és a család hagyományos receptje szerint főzik meg. A Salsa Catalana összetevői finom paprikapor és borecet. A bonito zsenge és ízletes húsával kombinálva az eredmény egy intenzív és harmonikus ízvilág. Ideális salátákhoz vagy egyszerűen önmagában.
Összetevők: (Thunnus alalunga), olívaolaj, tengeri só, borecet, paprikapor. Hűvös, száraz helyen tároljuk. Felbontás után tárolja a hűtőben, töltse fel olajjal, és 7 napon belül fogyassza el. FAO halászati terület: 27 VIIIc. Vizcayai-öböl. Kézi halászat.
Energia kcal | 164 |
Energia kJ | 686 |
Zsír | 5,5 |
Telített zsírsavak | 0,9 |
Szénhidrátok | 0 |
Cukor | 0 |
Fehérje | 28,4 |
Só | 0,4 |
Allergén - Rákfélék | tartalmaz |
Gyártó | Pujadó Solano S.A., Av. Lons, 5, Santona (Cantabria). |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.