A balzsamecet hagyománya a Giorgio családban volt és ma is van, mint egy gén, amelyet nemzedékről nemzedékre továbbadnak, és megőrzi a hordókban található régi rítusok varázsát és elcsábítását. Több évszázados hagyomány szerint és sok idővel a szőlőmust fekete és krémes finomsággá válik, tele összetéveszthetetlen aromákkal. Az Aceto Balsamico legkorábban 12 év érlelés után szabadul fel, különféle fahordókban. A cseresznyefa nagyon gyümölcsös és kellemes savasságú. Tökéletes sajtokhoz, gyümölcsökhöz vagy fagylaltokhoz.
Aceto Balsamico Tradizionale di Modena, OEM Összetevők: szőlőmust. Cseresznyehordóban érlelt. Savasság: 6%. Eredete Olaszország. Tulajdonságok: Nincsenek tápértékek adni kell. "
Gyártó | Acetaia di Giorgio |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.