4 évig tölgyfahordóban érlelték. Ez a balzsamecet a Trebbiano szőlő fehér mustjából és fehérborecetből készül. Kiváló saláták, főtt és nyers zöldségek, szószok, hal, fehér húsok, például csirke, pulyka és sajt mellett.
Balzsamecet, fehér. Összetevők: fehérborecet, tömény fehér szőlőmust. szulfitot tartalmaz. Termék Olaszországból.
Energia kcal | 199.000 |
Energia kJ | 829.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 47.000 |
Cukor | 47.000 |
Fehérje | 0.300 |
Só | 0.010 |
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
Gyártó | Azienda Agricola Leonardi Giovanni |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.