Süsse meg legnépszerűbb friss kenyerünket! - Könnyű a Hammermühle keverékével sütni. Sikeres a sütőben és a kenyérsütőben.
Kukoricadara sütőkeverék fehér kenyérhez. Összetevők: kukoricakeményítő, gluténmentes búzakeményítő, burgonyakeményítő, kukoricaliszt, cukor, rizs pehely, só, sűrítő: guargumi. Alapvető recept: Sütő: Keverjen össze 500 g Back-Mix-et 7 g száraz élesztővel, gyúrjon össze 400 g vízzel és 20 g olvasztott margarinnal. Letakarva 45 percig előkészített tepsiben kelesztjük. Megkenjük olvasztott margarinnal, és belevágjuk. Sütés: + 200 ° C, 50 perc az előmelegített sütőben. Sütőgép: Alapvető vagy normál program. 400 g víz, 20 g olvasztott margarin, 500 g sütőkeverék, 1 teáskanál száraz élesztő; Adja hozzá az összetevőket ebben a sorrendben, és indítsa el a programot. Hűvös és száraz helyen tárolja. Németországban gyártva. Jellemzők: gluténmentes, laktózmentes. "
Energia kcal | 359.000 |
Energia kJ | 1525.000 |
Zsír | 1.000 |
Telített zsírsavak | 0.300 |
Szénhidrátok | 87.000 |
Cukor | 7.400 |
Fehérje | 1.000 |
Só | 0.010 |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Hammermühle GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.