Az Inspiration Amande-t azért hozták létre, hogy a csokoládé- és jégkrémgyártást, valamint az édesipari termékeket gazdagítsa szárított gyümölcsök felhasználásával, és olyan szakemberek számára készült, akik nagyon különleges alkotásokra törekszenek. Az eredmény egy olyan termék, amely egyesíti a mandula tiszta és természetes ízét a csokoládé egyedi textúrájával. A természetes világos bézs szín, a csokoládé egyedi textúrájával és a finom mandula ízével együtt teljesen újdonsággá teszi ezt a készítményt. Jól illik az egreshez, a kumquathhoz, a kávéhoz és a puffasztott rizshez, de találhat egy csodálatos ízkombinációt sóval vagy szecsuáni borssal is. Használható, mint bármely más pasztilla, tökéletes krémekhez és ganache-okhoz.
Különlegesség mandulaporral és kakaóvajjal. Összetevők: cukor, 30,6% mandula por, 30,5% kakaóvaj, emulgeálószer: SZÓJAecitin. Hűvösen (+ 16 ° C és + 18 ° C között) és szárazon tárolandó. Franciaországban készült. Jellemzők: vegetáriánus.
Energia kcal | 591.000 |
Energia kJ | 2459.000 |
Zsír | 42.000 |
Telített zsírsavak | 19.000 |
Szénhidrátok | 40.000 |
Cukor | 40.000 |
Fehérje | 12.000 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.