+

Angol Clotted Cream, kemény alvadt tejszínkrém, 55% zsír, 170 g

Angol Clotted Cream, kemény alvadt tejszínkrém, 55% zsír,  170 g
  • Cikkszám: 205092 407 Ft (2 040 Ft + ÁFA)14 160 Ft (12 000 Ft + ÁFA) / kgSúly: 0.31 kg
Kosárba

Termékleírás

A Clotted Cream egyfajta vastag tejszín, amelyet nyers (homogenizálatlan és pasztörizálatlan) tehéntejből készítenek. A tejet sekély edényekben melegítik, és néhány órán át állni hagyják. Ez idő alatt a tejszín összegyűlik a felszínen és alvadékokat képez. Az alvadt krém íze hasonló a Mascarpone ízéhez. Az alvadt krém az angol Devon és Cornwall megyék különlegessége, amelyek tejiparukról ismertek. A krémet pogácsával és lekvárral, főleg eperlekvárral fogyasztják, zsírtartalma legalább 55%, ami a szárazanyag 94% -ának felel meg az alvadt krémet különlegességek készítésére használják az Anglia délnyugati részen, például Fudge és fagylalt készítésére.

Angol tejtermék, hőkezelt. 55% zsír. Összetevők: pasztőrözött krém (TEHÉNTEJ). Szétesés történhet, ez normális - csak óvatosan keverje meg. Hűtve tárolandó + 2 ° C és + 7 ° C között, és a felbontást követő 5 napon belül fel kell használni. Angliában készült. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje. "

Paraméterek

Energia kcal519.000
Energia kJ2137.000
Zsír55.000
Telített zsírsavak35.300
Szénhidrátok2.200
Cukor1.600
Fehérje1.600
0.010
Allergén - Tejtartalmaz

Egyéb adatok

ISBN szám5060088250419
GyártóCoombe Castle International Ltd
Származási országEgyesült Királyság

Ezt vásárolták hozzá

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Mennyi 3 meg 5 betűvel leírva?

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.