Az Agar vörös algákból készül. Ezt a zselésítőszert Japánban a 15. század óta használják. Kis adagokat agarral zselésíthetünk, és forró zselatinokhoz használhatjuk. Jellemzők: Finomított por. Keverje össze az összetevőket hideg állapotban, és forralja fel. A gélesedés gyorsan megtörténik. Miután gélesített, az agarral készült készítmény hő stabil marad 80 ° C-ig (forró zselatin). A készítménynek pihennie kell a teljes gélesedés érdekében. Az Agar savas oldatokban elveszíti gélképző képességének egy részét.
Növényi gélképző szer Agar Agar E406. Összetevők: Gélképző szer: agar-agar E406. Gyerekektől távol tartandó. Oldjunk fel szoba hőmérsékleten literenként 2-10 g folyadékot (vizes közeg) és forraljuk fel. Zselésítés után hőálló + 70 ° C-ig. Az agar elveszíti gélképző képességét savas közegben. Élelmezéshez, korlátozott használatra. Maximális adag bizonyos ételekben: 10 g / kg. Tárolja hűvös és száraz helyen. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | GUZMAN GASTRONOMIA |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.