A Crémant de Bourgogne nem nagyon ismert Magyarországon. A finom és könnyű burgundi pezsgő, pezsgőként készül a klasszikus palackerjesztés segítségével. A Crémant de Bourgogne név védett. Ezt a méz sárga konfittet Chardonnay Crémant-nal, cukorral és pektinnel készítették. Tökéletesen illik a libamájas ételekhez.
Confit, Crémant de Bourgogne. összetevők: Crémant de Bourgogne (szulfitokat tartalmaz), cukor, sűrítő: pektin. 100 g-os 75 g borból készült, teljes cukortartalom: 55 g / 100 g. Hűvös, száraz helyen tárolja, és felbontás után hűtőszekrényben tárolja. Franciaországban készült.
Energia kcal | 300.000 |
Energia kJ | 1248.000 |
Zsír | 0.500 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 60.000 |
Cukor | 50.000 |
Fehérje | 0.500 |
Só | 0.010 |
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
Gyártó | Nectars de Bourgogne |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.