DE-ÖKO-034 A szüreti virágszirup JAPÁNI CSERESZNYE VIRÁG marcipán, bársonyos meggybefőtt illata van. Íz: fekete cseresznye, keserű mandula, marcipán, finom csokoládé. Használja 1:10 arányban hígítóként a habzóbor és a tea finomítására, forró virágként, joghurtban és müzliben, desszertekkel, friss gyümölcsökkel és borjú- vagy vadszószokban Az alaptermékek a kézzel szüretelt és frissen szedett virágok - a kivonatok tiszta forrásvízben készülnek, melegítés és préselés nélkül. A virágszirupok nem túl édesek, a virágkivonatok cukormentesek.
BIO virágszirup japán cseresznye. Összetevők: kristálytiszta forrásvíz, organikus cukor *, friss, kézzel szedett japán cseresznyevirág (Pruni serrulate flos) **, citromsav. * ellenőrzött ökológiai termesztésből. ** minősített ökológiai vadgyűjteményből (saját termés, rajnai rétek). Nyitás után hűvös helyen tárolandó. EU / EU-n kívüli mezőgazdaság.
Energia kcal | 302.000 |
Energia kJ | 1264.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 75.000 |
Cukor | 73.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.000 |
Gyártó | Deutsche Blütensekt Manufaktur |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.