Valószínűleg a világ legjobb ivócsokoládéja a tejben megolvasztott Caraque fajta étcsokoládé darabjaiból áll. Nagyon erős, hosszan tartó csokoládé íze van, kissé édesítve. Az állaga sűrű és szükség esetén tejjel hígítható.
Készítmény csokoládéital. UHT 17,5% étcsokoládé. Összetevők: részben sovány tej, víz, étcsokoládé legalább 50% kakaóval (kakaóbab, cukor, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, természetes vanília kivonat), kakaópor, sűrítő: karragén.
Megjegyzés a felhasználáshoz: Felnyitás előtt rázza fel. A csokoládét megfelelő edényben melegítse fel a mikrohullámú sütőben vagy az eszpresszó kávéfőző gőzével. A csokoládé Celaya fazékban is felmelegíthető, időről időre keverjük alacsony lángon, de ne forraljuk fel. Felbontás után hűtőszekrényben + 4 ° C-on tárolandó, és 5 napon belül felhasználható. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje, sterilizált, UHT ultramagas hőmérséklet.
Energia kcal | 120.000 |
Energia kJ | 505.000 |
Zsír | 2.500 |
Telített zsírsavak | 1.600 |
Szénhidrátok | 20.000 |
Cukor | 12.600 |
Fehérje | 3.800 |
Só | 0.090 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Gyártó | Valrhona 26600 Tain l´Hermitage |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.