Klasszikus - Erős és elegáns csokoládéíz, rendkívül finom, kesernyés és enyhén savanykás ízzel. Ez a couverture használható pralinék bevonására, csokoládétermékek töltelékeként vagy fagylalt készítéséhez. 61%-ban kakaót, 38,5%-ban cukrot és 38,5%-ban zsírt tartalmaz. A Callet kis csokoládécseppekre emlékeztet, és ideális, ha csak kis mennyiségű csokoládét kell megolvasztani, mivel könnyen adagolható.
Összetevők: Kakaóbab, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: SOya lecitin, természetes vanília kivonat. Olvassza fel a couverture-t 12 órán keresztül: Ez elengedhetetlen a kakaóvaj tökéletes olvadásának biztosításához. Melegítse fel a couverture-t +55°C/+58°C-ra. Tegyen vissza egy kis meleg couverture-t a tartalékba. Ezután hagyja a szükséges mennyiséget +28°C/+29°C-ra lehűlni, rendszeresen kevergetve. Ezután a hőmérsékletet ismét +31°C/+32°C-ra emeljük; +55°C/+58°C hőmérsékletű meleg couverture hozzáadásával. - a masszát vízfürdőben melegítjük. - a masszát mikrohullámú sütőben melegítjük (max. 400/500 W, hogy ne égjen meg). Ellenőrizze, hogy a couverture feldolgozási hőmérséklete +31°C/+32°C legyen, és rendszeresen keverje meg a masszát, hogy a hőmérséklet (és így a kristályosodás) egyenletes maradjon. Száraz és hűvös helyen, +16°C - +18°C-on tárolja.
Energia kcal | 572.000 |
Energia kJ | 2377.000 |
Zsír | 40.000 |
Telített zsírsavak | 24.000 |
Szénhidrátok | 42.000 |
Cukor | 38.000 |
Fehérje | 7.400 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | nyomkban |
Allergén - Tojás | nyomkban |
Allergén - Tej | nyomkban |
Allergén - Dió | nyomkban |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
ISBN szám | 3395321046576 |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.