Az Udon tésztát leginkább a japán konyhában használják levesekhez és pörköltekhez. A vastag búzatésztát köretként sütve is tálalhatjuk az ázsiai ételekhez.
összetevők: 68% BÚZA Liszt, víz, só. Egy adag 3 adagra elegendő.
Elkészítés: Tegyük a tésztát 2-3 liter forrásban lévő vízbe, főzzük 10-12 percig, majd öblítsük le vízzel. Termék Japánból.
Energia kcal | 344.000 |
Energia kJ | 1461.000 |
Zsír | 1.800 |
Telített zsírsavak | 0.300 |
Szénhidrátok | 74.000 |
Cukor | 72.000 |
Fehérje | 8.200 |
Só | 3.100 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Kreyenhop & Kluge GmbH & Co. KG |
Származási ország | Japán |
2 726 Ft (2 310 Ft + ÁFA)
16 034 Ft (13 588,24 Ft + ÁFA) / kg
3 174 Ft (2 690 Ft + ÁFA)
8 097 Ft (6 862,24 Ft + ÁFA) / kg
4 305 Ft (3 390 Ft + ÁFA)
14 351 Ft (11 300 Ft + ÁFA) / kg
9 804 Ft (7 720 Ft + ÁFA)
13 081 Ft (10 300 Ft + ÁFA)
4 331 Ft (3 410 Ft + ÁFA)
28 871 Ft (22 733,33 Ft + ÁFA) / liter
2 286 Ft (1 800 Ft + ÁFA)
22 860 Ft (18 000 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.