Az Udon tésztát leginkább a japán konyhában használják levesekhez és pörköltekhez. A vastag búzatésztát köretként sütve is tálalhatjuk az ázsiai ételekhez.
összetevők: 68% BÚZA Liszt, víz, só. Egy adag 3 adagra elegendő.
Elkészítés: Tegyük a tésztát 2-3 liter forrásban lévő vízbe, főzzük 10-12 percig, majd öblítsük le vízzel. Termék Japánból.
Energia kcal | 344.000 |
Energia kJ | 1461.000 |
Zsír | 1.800 |
Telített zsírsavak | 0.300 |
Szénhidrátok | 74.000 |
Cukor | 72.000 |
Fehérje | 8.200 |
Só | 3.100 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Kreyenhop & Kluge GmbH & Co. KG |
Származási ország | Japán |
2 407 Ft (2 040 Ft + ÁFA)
14 160 Ft (12 000 Ft + ÁFA) / kg
2 808 Ft (2 380 Ft + ÁFA)
7 164 Ft (6 071,43 Ft + ÁFA) / kg
3 810 Ft (3 000 Ft + ÁFA)
12 700 Ft (10 000 Ft + ÁFA) / kg
8 534 Ft (6 720 Ft + ÁFA)
11 709 Ft (9 220 Ft + ÁFA)
3 835 Ft (3 020 Ft + ÁFA)
25 569 Ft (20 133,33 Ft + ÁFA) / liter
2 019 Ft (1 590 Ft + ÁFA)
20 193 Ft (15 900 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.