Ehető por különösen könnyű állagú gyümölcsfagylalt készítéséhez; hideg és meleg feldolgozáshoz. Használat: 35 g Trilonga 1 liter folyadék (gyümölcslé, püré, tej, víz ...) Mindent összekever és feldolgoz.
Fagylaltpor fagylalt előállításához hideg és meleg feldolgozáshoz. Összetevők: szőlőcukor, szárított glükózszirup, emulgeálószer: E473, sűrítőszer: E466 és E412, aroma.
Adagolás 35 g: 1 kg. Maximális adag: 70 g: 1 kg. Tárolás: hűvös (+ 15 ° C - + 20 ° C) és száraz. Tulajdonságai: gluténmentes, laktózmentes.
Energia kcal | 376.000 |
Energia kJ | 1590.000 |
Zsír | 0.300 |
Telített zsírsavak | 0.200 |
Szénhidrátok | 82.500 |
Cukor | 60.300 |
Fehérje | 0.100 |
Só | 0.500 |
Gyártó | Dreidoppel GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.