A dupla gél A semleges ízű állandó gélképző szer. Feldolgozás: 20g dupla gél 1 liter vízen vagy gyümölcslén 250-300g cukor. A gélt összekeverjük a cukorral, hozzáadjuk a folyadékhoz, és rövid ideig felforraljuk. Ezután azonnal ossza el a gyümölcstortán.
Tartós gélesítőszer, semleges élelmiszer-előállításhoz, felmelegíthető, vágásálló, saválló. Összetevők: cukor, sűrítő: karragén E407, szentjánoskenyér babgumi E410, szőlőcukor, savasság szabályozó: kálium-citrát E332, stabilizátorok: kálium-klorid E508, kalcium-szulfát E516, savasságot szabályozó anyag: kálium-tartarát E336, elválasztó szer: szilícium-oxid E551.
Alapvető recept: 20g dupla gél A 250-300g cukor 1 l víz / gyümölcslé (A folyadékmennyiség felét megtölthetjük gyümölcslével. A zselés infúzió ideális feldolgozási hőmérséklete kb. + 50 ° C. Száraz helyen tárolandó.
Energia kcal | 265.000 |
Energia kJ | 1118.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 56.700 |
Cukor | 56.700 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 1.270 |
Gyártó | Dreidoppel GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.